Sport i rekreacijaEnglish

Tenis je vrlo popularan sport među turistima. Teniski tereni u Okrugu Gornjem i Trogiru su udaljeni samo 10 minuta vožnje autom. Teniski tereni su otvoreni od ranog jutra do kasnih večernjih sati. Za naše goste možemo rezervirati teniski teren za igranje.

Ronilački centri su smješteni samo 5-10 km od Villa La Piedra. Opremljeni su najnovijom ronilačkom opremom koju možete iznajmiti ili pohađati školu ronjenja za početnike. Ronilački centri organiziraju ronjenje sa svojim brodovima na najboljim ronilačkim lokacijama na srednjem Jadranu.

Tijekom svog boravka možete iznajmiti čamac ili rezervirati mjesto na izletničkim brodovma koji plove akvatorijem Trogira i otoka Čiova. Također je moguće unajmiti jedrilicu sa skiperom. Ovo je odličan način da upoznate ljepote ovog dijela Hrvatske i Dalmacije.

Samo 25 km od Splita nalazi se Omiš, slikoviti grad gusarske povijesti. Smješten je na ušću rijeke Cetine. U ponudi se nalazi mnogo različitih aktivnosti u prirodi, počevši od biciklizma, slobodnog penjanja, paraglidinga...

Slobodno penjanje se provodi pod stručnim nadzorom instruktora s odgovarajućom opremom za penjanje. To je potpuno siguran sport kojeg svatko može pokušati. Možete se penjati na mnogo mjest: brdo Marjan, Omiš, Klis ...

Aktivni odmor u Srednjoj Dalmaciji također uključuje i jahanje. Postoje staje i konjički klubovi u Sinju, Splitu i Trilju koji organiziraju škole jahanja za početnike, i pružaju mogućnost rekreacijskog jahanja..