SlatineEnglish
Dobro došli u Slatine
Slatine su malo ribarsko i turističko mjesto na sjeveroistočnoj strani otoka Čiovo, samo 8 km od Trogira. Leži na obali Kaštelanskog zaljeva, nasuprot Splita i brda Marjan.

...meditacija, molitva, plivanje i ronjenje...

Croatian Villa with pool Prizidnica

Gospa od Prizidnice Svetište se nalazi u predivnom prirodnom okruženju na južnoj strani otoka, na kamenoj litici uz more. Ovo mirno mjesto danas hodočaste vjernici, kako domaċi, tako i strani.

Mjesna crkva

Croatian Villa with pool Church

Crkva Uznesenja MarijinogMjesna crkva, koja datira s početka 17.stoljeċa, je mjesto vrijedno posjeta zbog svog zvonika i oltara oslikanog u 14. stoljeċu.

Pogled na Slatine

Croatian Villa with pool Slatine

Slatine su udaljene 8 km od Trogira s kojim ih povezuje pokretni most, te 1 nautičku milju (1852 m) od poluotoka na kojem leži Split i brdo Marjan. Slatine su administrativni dio grada Splita.

Pogled s helidroma

Villa with pool Trogir Slatine

Mješavina starog i novogIako nisu pošteđene modernizacije, Slatine još uvijek nude mješavinu starog i novog, te su dobar izbor za miran odmor. Istovremeno, nisu mnogo udaljene od glavnih turističkih destinacija.

Plaže u Slatinama

Croatian Villa with pool Slatine Beach

PlažeU Slatinama postoji mnogo plaža koje se protežu u duljini od 8 km. jedna od najpopularnijih plaža nalazi se kod beach-bara Lumbrelin.

Istražite čiovo

Croatian Villa with pool beach Lumbrelin

Plaža LumbrelinOvo je veoma popularan beach/cocktail bar s dobrom ponudom osvježavajuċih piċa, sladoleda i koktela. Udobno se smjestite u ležaljku, pročitajte knjigu ili novine i uživajte u espresso kavi ili nekom drugom piċu.

Otkrijte čiovo

Croatian Villa with pool quad moto

Istražite otokPrepustite se užitku, iznajmite bicikl ili Quad ATV i otkrijte ljepote čiova i Slatina. Krajolik je veličanstven, a pogled s vrha otoka na otvoreno more ostavlja bez daha.

Plaže za djecu

Slatine beach

U Slatinama postoji mnogo šljunčanih plaža gdje se Vaša djeca mogu nesmetano igrati dok Vi uživate u sunčanju i odmoru. Idealno za obiteljska ljetovanja !

Mali porat

Villa with pool Slatine trogir

Najstarija plažaU samom centru Slatina, blizu lokalne lučice, nalazi se Mali Porat. Uz lijepu šljunčanu plažu pogodnu za djecu, smješten je ugostiteljski objekt s ponudom napitaka, piva, vina i morskih plodova.

Rovci

Villa with pool near Trogir Slatine

Plaža i osvježenjeSamo 2 kilometra od centra Slatina, na predjelu Rovci, nalazi se šljunčana plaža i ugostiteljski objekt s raznolikom ponudom piċa i hrane.